Vsi Vsi Impulz

Domus Line: ritem svetlobe

Z D-Motion-svetilkami lahko spreminjate svetlobni snop in barvo svetlobe. © Domus Line

#IMPULZ | Dve ključni besedi oblikujeta življenjski slog našega časa: trajnost in zdravje. Vedno bolj se osredotočamo na varčevanje z energijo, več časa preživimo doma, bodisi v domači pisarni, pri učenju na daljavo ali se ukvarjamo z rekreativnimi dejavnostmi. Strokovnjak za razsvetljavo Domus Line je prepoznal znamenja časa in skupaj z znamko D-Motion razvil posebno kolekcijo izdelkov, ki se prilagajajo bioritmu ljudi.

Ljudje potrebujejo svetlobo, o tem ni dvoma. Vendar ne enaka svetloba ob vseh delih dneva. S svetilkam D-Motion znamke Domus Line lahko spremenite svetlobni snop in barvo svetlobe, npr. hladnejšo barvo svetlobe uporabite zjutraj, zvečer pa toplejše barve. Tako lahko ustvarite bolj zdravo in učinkovito okolje ter svetlobo prilagodite svojemu bioritmu. Biološka aktivnost visokokakovostne svetlobe namreč pomembno vpliva na sposobnost koncentracije, na telesno in duševno počutje ter zdravje na splošno.  

Daljinec ali ročno

Serijo D-Motion, ki ima vgrajeno patentirano tehnologijo EnabLED podjetja Signify Philips Lighting, je mogoče uporabiti za vsako pohištveno sestavo – od kuhinje, dnevnih prostorov, garderob do mokrih prostorov kot je kopalnica. Na splošno obstajajta dva upravljalna elementa za upravljanje razsvetljave: Giro D-Motion in Joy D-Motion. Prvi je brezžično stikalo z okroglim, ergonomičnim ročajem. Z upravljalnikom (daljincem) se upravljajo vse in dinamično nadzorujejo vse svetilke D-Motion, ki so povezane s sprejemnikom. Joy D-Motion pa je infra rdeče stikalo, ki se upravlja brez dotika in omogoča vklop in izklop svetilke s hitrimi gibi roke. S senzorjem pa je mogoče upravljati tudi intenzivnost svetlobe oziroma zatemnitev ter barvo svetlobe od naravne do tople barve svetlobe.

Vse naprave iz kolekcije D-Motion, se pravi svetilke, upravljalni sistemi in napajalne enote, so opremljene z dvopolnimi kabli, polariziranim vtičem Domus Line Micro24 in napajanjem 24 VDC.

SPLETNI KATALOG: Domus Line D-Motion

( )