Vsi Vsi Vpogled

Samo klik do želenih talnih oblog

Načrtovalec prostora deluje čisto preprosto: s pametnim telefonom ali tablico posnamete fotografijo prostora, jo naložite in virtualno izberite različne talne obloge. © SCH

#VPOGLED | Tri sekunde – več ne potrebujete da očarate vaše stranke. Z načrtovalcem prostorov lahko virtualno položite in vizualizirate želene talne obloge. Tako si lahko neposredno ogledate tla v udobju svoje hiše in se pravilno odločite.

Isti prostor včasih deluje sodobno, z nordijskim pridihom in drugič klasično v tradicionalnem slogu. Tako, kot obleka naredi človeka, talne obloge oblikujejo prostor. Z barvo, površino in otipom vplivajo na prostor. Vendar vsaka talna obloga deluje drugače, kot v razstavnem prostoru; vplivi svetlobe, sence, pohištvo, slog pohištva in dekoracija se morajo prilagoditi prostoru.

Bolj preprosto ne gre

Stanka si mora svoja nova tla v hiši znati predstavljati. Načrtovalec prostora je odlično orodje za to. V program načrtovalec prostora naložite sliko vašega prostora, izberete primerna tla in smer polaganja ter pogledate kako delujejo talne obloge na prostor.

Le klik do sanjskih tal

Načrtovalec prostora deluje tako na pametnem telefonu, kot na namiznem računalniku. Če ste pri stranki, potrebujete le fotografijo prostora, ki jo prek povezave prenesete v program načrtovalec prostora. Tako lahko zdaj stranka na pametnem telefonu neposredno vidi, kako različne talne obloge spremenijo prostor. Če pa pride stranka v razstavni salon, pa mora imeti s seboj sliko oziroma fotografijo prostora. Sliko boste lahko naložili v program načrtovalec prostora, ki ga boste našli na strani partner portala (webshop.schachermayer.com/cat/sl-SI), preko povezave pod posamezno talno oblogo. Skupaj s stranko boste izbrali talne obloge različnih blagovnih znamk in se prepustili navdihu različnih dekorjev in površin.

Trenutno je na voljo okrog 50 vrst talnih oblog različnih kakovostnih znamk, ponudba pa se nenehno širi. Načrtovalec prostora samodejno prepozna ustrezno talno površino in natančno razporedi talne obloge po prostoru, pri čemer upošteva kje stojijo stoli, mize, rastline ali drugo pohištvo. Pri tem se ohrani prvotna svetloba in sence na talni površini zato program poda realno sliko prostora z izbranimi talnimi oblogami.

NEPOSREDNO DO NAČRTOVALCA PROSTORA TUKAJ

SPLETNI KATALOG: Iskalni niz "Načrtovalec prostora"

( )