Vsi Vsi Impulz

DomusLine: homogena svetloba namesto pik

Z novimi izdelki Flexyled, kot je trak AT6, lahko namenoma postavite posebne svetlobne poudarke, ne da bi pri tem s svetlobo negativno vplivali na ambient prostora. © DomusLine

#IMPULZ | Flexible LED-trakovi in kompaktni moduli omogočajo popolno rešitev za osvetlitev tudi nenavadnih in ozkih prostorov. LED-modula kot je Flexyled AT6 ali Flexyled SE H4 iz kolekcije DomusLine prisegata na visoko kakovost in prilagodljivost ter na novo tehnologijo premazov. Rezultat: homogena svetloba brez točkovnega videza.

So prostori, pohištvo ali situacije v bivalnih prostorih, kjer neposredna svetloba od zgoraj skoraj da uniči prijeten ambient prostora. Prav za to so primerni prilagodljivi LED-moduli znamke DomusLine: kolekcijo SE H4 je mogoče namestiti v le štiri milimetre širok utor/režo ali pa v krivino v pohištvu ali okroglino. Primeren je za omare, predale ali stenske plošče. AT6 je še nekoliko bolj prilagodljiv in uporaben povsod, kjer je potrebno zapolniti okroglino. Trak je najboljši za ukrivljene robove plošč ali pohištva ter bombirane površine. Oba modela sta primerna za ravno vgradnjo in ju je mogoče upravljati z regulatorjem za zatemnitev na dotik.

Flexyled AT6 uporablja tudi novo tehniko premaza s silikoni, ki razpršijo svetlobo, z mlečnim učinkom. To omogoča enakomerno in naravno porazdelitev svetlobe, ki je idealna za robove pohištva, osvetlitev posteljnih vzglavij ali kuhinjskih otokov.

Trak lahko vsakih 21,7 milimetrov delimo. Na voljo je v treh različicah z vnaprej pripravljenimi kabli dolžine 2000, 3000 ali 6000 milimetrov z dvojnim napajalnim kablom. Zato vam ostankov traku ni potrebno zavreči, ampak jih lahko uporabite za manjše medprostore. LED-trak dobi pravi oprijem s samolepilno spodnjo stranjo z izjemno močnim 3M©-lepilom.

Brez točkovnega videza

Pri Flexyled SE H4 blagovne znamke DomusLine je bila uporabljena nova tehnologija. Svetilka brez učinka motečih pik s stransko projekcijo svetlobe, ki zagotavlja homogeno projekcijo svetlobe brez motečih svetlobnih pik. Trak je možno namestiti tudi v le štiri milimetrski velik prostor kot so utori v omarah, policah in ploščah. Položimo jih lahko vodoravno, navpično, valovito ali v krogu. Moduli so dobavljivi v 1000, 1500, 2000, 2500 in 3000 milimetrih.

SPLETNI KATALOG: DomusLine

( )