Vsi Vsi Impulz

Vratna kljuka s piko na i

Vratna kljuka s personaliziranim napisom je trenutno zelo v modi.

#IMPULZ | Kljuke so dobra in učinkovita možnost za spretno postavljanje poudarkov v prostor in s tem ustvarjanje natančno dovršenega ambienta. Z novimi vratnimi kljukami lahko uresničite svoje čisto osebne ideje. Individualen napis na vratni kljuki, se vgravira s posebnim laserjem in lahko prispeva k boljši orientaciji v stavbi.

Vratne kljuke, ki ji proizvaja podjetje Marchesi so opremljene z individualno oblikovanimi vložki z napisi, ki jih je mogoče kadarkoli zamenjati ter služijo kot dodatna oprema in pomoč pri usmerjenju. Zlasti v hotelih, velikih pisarnah, ustanovah, bolnišnicah, zdravniških ordinacijah ali velikih podjetjih je individualen napis na kljukah v veliko pomoč gostom, strankam ali bolnikom. Majhne podrobnosti pogosto veliko pripomorejo k večjemu zadovoljstvu strank ali bolnikov na splošno. Predvsem za starejše ljudi je ta estetski dodatek pogosto veliko več kot le vizualna igra napisov. Napis na vratni kljuki tako postane nepogrešljiv pripomoček pri orientaciji, zlasti za starejše ljudi, ki iščejo prava vrata.

Preprosta orientacija

Vgravirati je mogoče vse, kar si želite. Z izjemno sodobnim laserjem je možno gravirati napise v različnih pisavah, simbole ter vzorce, odvisno od želje in potreb uporabnika.

Personaliziran napis strankam ali bolnikom olajša vsakdanje življenje, polepša izgled in spretno združuje uporabnost z ambientom prostora.

Spletni katalog: Vratne kljuke z vložkom

( )