Vsi Vsi Impulz

Novi katalog osebne zaščitne opreme 2023 je tukaj!

Novi katalog osebne zaščitne opreme 2023. © Fristads

#IMPULZ | Novi katalog PSA 2023 (osebna zaščitna oprema) predstavlja najnovejše inovacije in razvoj na področju osebne zaščitne opreme. Trajnost je zapisana z velikimi črkami. Ključne besede kot so krožno gospodarstvo in recikliranje, določajo standarde za prihodnost. Zato smo ponudbo razširili na izdelke iz recikliranega poliestra, organskega bombaža in recikliranih PET-plastenk.

 

Podjetju Fristads je uspelo narediti izjemno trajnostni in v prihodnost usmerjen korak pri razvoju izdelkov. V letu 2022 je bila predstavljena prva kolekcija osebne zaščitne opreme, ki je deklarirana kot okolju prijazen izdelek. Prelomno pri tej kolekciji je bila izredno privlačna cena, ki je celo nekoliko cenejša od prej najbolj priljubljene kolekcije zaščitne opreme PLU podjetja Fristad. Zato ni nujno, da je trajnost dražja. Kolekcija GPLU je sestavljena iz 70 odstotkov recikliranega poliestra, ki ga izdelujejo iz PET-plastenk in 30 odstotkov organskega bombaža. Oblačila se lahko pri 75 °C industrijsko perejo in zaradi raztegljivih vložkov na pasu so izjemno udobna in hkrati trpežna.

Upcycling (recikliranje)

Pod blagovno znamko »Upcycled« je avstrijsko podjetje GEBOL dalo na trg visoko zmogljive delovne rokavice iz recikliranih PET-plastenk. Za premaz rokavice se večinoma uporablja naravni kavčuk. Kolekcija je na voljo v dveh modelih, z grobim in finim pletenjem. Na voljo so štiri naravne barve, ki jih navdihujejo voda in rastline. V vsakem paru rokavic je reciklirana umetna masa iz 1,5 PET-plastenke. Oba izdelka si lahko ogledate v novem katalogu PSA 2023 (katalog osebne zaščitne opreme).

Posebni dodatki

Da bi lahko predstavili celotno ponudbo delovnih oblačil in hkrati prihranili papir, je naša ekipa za novi katalog pripravila poseben dodatek. V ta namen so bili v spletni katalog vključeni dodatni pregledi serij označeni z različnimi barvnimi paletami. S skeniranjem QR-kode ali klikom z miško v spletnem katalogu lahko v spletni trgovini dostopate do drugih serij ali barvnih palet kolekcije.

Odkrijte najnovejše trende in inovacije!

 

Katalog PSA 2023: spletni katalog PSA 2023 

Spletni katalog: Fristads

Spletni katalog: Gebol

 

( )