Ena posoda, veliko možnosti

Torba oziroma posoda Taska podjetja Ninka je vsestransko uporabna – za zbiranje ali prenašanje predmetov. © NINKA

#IMPULZ | Ena sama posoda ponuja ogromno možnosti: učinkovito ločevanje odpadkov je otročje lahko z dobro premišljenimi sistemi za ločevanje odpadkov znamke Ninka. Kaj pa zbiranje praznih steklenic za vino, sokov ali številnih praznih kozarcev vložene zelenjave ali namazov, ki se naberejo v vsakdanjiku? Tu pride v poštev torba Taska, ki močno olajša zbiranje in prenašanje številnih drugih predmetov v vsakdanjiku.

Za posodo Taska je značilna sodobna in elegantna oblika, ki se odlično prilega sodobnim prostorom. Zbiranje starega papirja, za nakupe ali shranjevanje najrazličnejših predmetov – torba Taska je vsestranski pomočnik, ki jo odlikujeta prilagodljivost in praktičnost.

Torba Taska je izdelana iz polipropilena, ki ga je mogoče reciklirati, ter s tem poudarja trajnost in varnost okolja. Prilagodljivi ročaji, ki jih je mogoče preprosto zložiti, zagotavljajo dodatno udobje in funkcionalnost. Poleg tega je torba Taska popolnoma usklajena s talno ploščo za sistem ločevanja odpadkov eins2vier, kar poudari njeno vsestranskost. S Tasko je organizacija vsakdanjika ne le preprostejša, ampak tudi elegantnejša.

SPLETNI KATALOG: Taska

( )