Vsi Vsi Impulz

Profil Andy: popolna kulisa

Kuhinjske otoke lahko stilsko osvetlite z aluminijastim profilom Andy in LED-trakom Flexyled. © Domus Line

#IMPULZ | Kuhinja že dolgo ni več samo prostor za kuhanje, ampak je postala pravi dizajnerski prostor, ki se brezhibno zlije s preostalim ambientom bivalnih prostorov. Pri tem ima ključno vlogo osvetlitev prostora: aluminijasti profil Andy v kombinaciji z LED-trakovi Flexyled tvori popoln paket, ki poskrbi za popolno kuliso v kuhinji.

Andy je mikro profil s samo konfiguracijo. Z aluminijastim profilom lahko kuhinjske otoke, podnožja ali delovne plošče na milimeter natančno postavite v središče pozornosti. Kolekcijo sestavlja univerzalni profil iz ekstrudiranega aluminija in montažni pribor. Kolekcija je dobavljiva v naravno eloksirani in mat črni izvedbi. Profil se lahko namesti na dva načina: za standardne kuhinjske omarice je na voljo profil z 90-stopinjskimi notranjimi kotniki, za kuhinjske otoke pa lahko izberete profil z 90-stopinjskimi zunanjimi kotniki. Montaža je preprosta in hitra s pomočjo obojestranskega lepilnega traku ali montažnimi spojkami.

Upravljanje

LED-trak Flexyled SE-H4 je idealen dodatek za profil Andy, v toplo beli barvi svetlobe ali nevtralni barvi. Glede na uporabo in vaš okus, lahko poudarite različne akcente. Svetilo kot je Flexyled SE H4, je po IP44 odporno na kapljice vode, zaradi silikonskega profila pa je zaščiteno tudi pred blagimi udarci. LED-trak lahko upravljate na več načinov: s pomočjo daljinca Call Me, senzorja gibanja PIR 2.0 ali s senzorji na dotik Dotti-IR – stikala znamke Domus Line vam ponujajo širok izbor, tako tehničnih, kot vizualnih rešitev za vašo kuhinjo.

SPLETNI KATALOG 

Andy

Flexyled

( )