Vsi Vsi Impulz

FSB: okovje iz modularnega sistema

Modularni sistem znamke FSB ponuja veliko možnosti za prilagoditev. © FSB

#IMPULZ | V sodobnih stavbah je velikokrat pravi izziv uporaba številnih različnih okovji za vrata in okna. Nova prilagoditvena tehnologija FSB omogoča tako možnost večje prilagodljivosti pri uporabi različnih garnitur ali posameznih komponent.

Rešitev je v konfiguraciji, ki temelji na modularnem sistemu. Kupci imajo možnost kombiniranja posameznih elementov od naročila do montaže. Kupec lahko konfigurira celotne garniture ali pa naroči posamezne dele, ki jih lahko nato sestavi, glede na svoje potrebe. To velja tudi za vse nadomestne dele.

Veliko možnosti

S posameznimi komponentami 120 FSB, ki so pri nas na zalogi, lahko sestavite 460 kombinacij. Na voljo so garniture FSB ASL® z okroglo rozeto, objektne garniture FSB AGL® in protipožarne izvedbe garnitur v skladu z Ö-Norm B3859 in DIN 18 273, ravne kljuke, okenski ročaji/pololive, kot tudi vtični ročaji za okna.

Funkcija in slog

Garniture ali posamezni deli so na voljo v srebrno eloksiranem aluminiju, črno mat aluminiju in mat inoxu. Prilagoditvena tehnika FSB zagotavlja montažo v najkrajšem možnem času: prilagoditvena rozeta se vgradi brez pokrivne rozete in jo zato ni potrebno priviti ob kljuki. Kljuko lahko vgradite kadarkoli v fazi gradnje, saj ni pritrjena na podkonstrukcijo. S prenosom nateznih in tlačnih sil na celotno površino podkonstrukcije se razbremeni celoten pritisk na ključavnico in okovje. Tako se podaljša življenjska doba komponent in zmanjšajo stroški.


SPLETNI KATALOG: več informacij o izdelkih

( )