Vsi Vsi Impulz

Hawa Concepta III: postavlja nove standarde

S sistemom Hawa Concepta III je mogoče prostore za shranjevanje ali delovne površine preprosto vključiti v bivalni prostor. © Hawa

#IMPULZ | V svetu, kjer morata funkcionalnost in estetika brez kompromisov sobivati, sistem Hawa Concepta III postavlja nove standarde. Predstavljajte si pohištvena vrata, ki se ne le odpirajo, temveč se lahko zavrtijo za 90 stopinj in se elegantno skrijejo v pohištveni korpus ali nišo. S preprostim dotikom se lahko delovne površine ali prostori za shranjevanje odprejo ali skrijejo.

Gladko in ravno s površino sta čarobna izraza za Hawa Concepta III: v kuhinji, pralnici, domači pisarni ali v garderobi je mogoče vsebino omare v sekundi skriti. Z novim sistemom Hawa Concepta III so sprednje strani/ličnice videti elegantno in poravnane s površino z enakomernim videzom rež. Če imate še posebej radi puristični videz, pa se lahko odpoveste tudi ročajem.

Gladek prehod

Vrata se lahko zavrtijo za 90 stopinj in se lahko skrijejo v stranske stene pohištvenih korpusov ali pa se potisnejo v stenske niše. Za odpiranje in zapiranje vrat omar je potreben le rahel dotik. Patentiran, v prihodnost usmerjen sistem zagotavlja zaradi domiselnega upravljalnega mehanizma, tekoče, gladko gibanje z dolgo življenjsko dobo. Tehnologija je bila preizkušena na 40.000 ciklov. Sistem ne potrebuje vzdrževanja, kar ustreza povprečni življenjski dobi drsno vrtljivih vrat, ki znaša 25 let. Sistem se lahko individualno prilagodi glede na potrebe uporabnika: polovično ali čist od stropa ali celo v pohodni različici, skoraj vse je mogoče. Zaradi videza, ki je poravnan s površino, ko so omare zaprte, se lahko prostor za shranjevanje ali delovne površine enostavno zlijejo s prostorom.

Prednosti

  • Spremenljive mere vrat: polovična vrata ali vrata do stropa in celo v pohodni različici.
  • Preprosta montaža zaradi predhodno montiranih delov.
  • Pregledna nastavitev z lahko dostopnimi nastavitvenimi točkami.
  • Ergonomska opora za gibanje za enakomeren in lahek tek.
  • Odpiranje in zapiranje z minimalnim naporom – ena roka je dovolj.
  • Enotna oblika sprednjih stranic, poravnanih s površino in enakomernim vzorcem rež.Različice z ali brez ročaja – tehnika ostane skrita.

Preprosta montaža

Hawa Concepta III omogoča enostavno delo – od vgradnje do uporabe. Montaža je tako pregledna, kot tudi samo rokovanje s sistemom, zahvaljujoč predhodno montiranim delom, ki zmanjšajo čas montaže in potrebnega orodja za montažo. Vse nastavitve je mogoče izvesti hitro in brez napora prek lahko dostopnih nastavitvenih točk. Pri razvoju sistema so sodelovali uporabniki, notranji oblikovalci, načrtovalci in izdelovalci, zato je sistem še posebej prijazen do uporabnika in praktičen. Hawa Concepta III ponuja dobro premišljeno rešitev, ki omogoča nemoten prehod iz odprtega v zaprt sistem.

Spletni katalog: Hawa Concepta III

( )