Vsi Vsi Vpogled

Novo v spletnem katalogu: izbira lastnosti izdelka

V spletnem katalogu lahko zdaj lastnosti izdelka izberete neposredno v pogledu izdelka. V spodnji galeriji slik so primeri uporabe. © SCH

#VPOGLED | V našem spletnem katalogu imamo ponovno nekaj novega za vas, ki vam bo še olajšalo vaše iskanje pravega izdelka: od sedaj naprej lahko pri izdelkih neposredno izberete ustrezno izvedbo, ali gre za širino, dolžino, barvo ali nosilnost izdelka, vse to lahko zdaj izberete direktno prek spustnega menija (Drop-down menu).

Gotovo poznate situacijo. Imate že izbrana prava notranja vrata ali vijak za vaš projekt, le da navedena širina ali premer ne ustrezata. Pri tem vam lahko zdaj priskočimo na pomoč z dodatno možnostjo izbire. Ko se v strukturni skupini nahaja več kot eden izdelek in se izdelki razlikujejo v več kot eni lastnosti, se bodo različne lastnosti prikazale v spustnem meniju in jih boste tako izbrali. Prikazane bodo vse lastnosti izdelka, ne le tiste v opisu, zato se, ko izdelku dodamo filtre, se vrednosti, ki se ne ujemajo izločijo.

Iščete na primer vijak za iverno ploščo, potem lahko s pomočjo Dropdown menija izberete premer, dolžino in pogon vijaka. Z gumbom „Ponastavi izbiro“ lahko ponovno s filtriranjem poiščete vse lastnosti vijaka. V primeru, da v skupini obstaja le en izdelek, ali se nobena lastnost ne razlikuje, se ohrani pogled kot je bil prej – brez spustnega menija.

Pogled z izborom lastnosti je prikazan le na strani s podrobnostmi, ne pa v pojavnem oknu, ali v spletnem katalogu.

PREIZKUSITE FUNKCIJO ZDAJ V SPLETNEM KATALOGU

 

( )