Vsi Impulz

Lahko polaganje

© Karle & Rubner

#IMPULZ | Spomladanska sezona je tukaj, najboljši čas za prenovo terase, prenovo balkona ali spremembo celotnega zunanjega prostora. Letos si lahko omislite nove keramične terasne plošče znake Karle & Rubner. Z novo trendovsko serijo Crossing v formatu 80 x 80 cm imate popolnoma nove možnosti ureditve vaše terase.

Vrhunski dizajn in leseni dekorji, ki izgledajo skoraj kot pravi les: terasne plošče Terracon® WPC Piazza vam izpolnijo vse želje kar se tiče vaše prenove terase. Zaradi inovativnega sistema Clip in tirnic Isostep lahko med seboj idealno kombiniramo deske in plošče.

Odporne plošče proti zdrsu

Prednosti nove konstrukcije zunanjih plošč so očitne: keramične terasne plošče niso samo neobčutljive na vse vrste umazanije, so tudi odporne proti UV-žarkom, soli in zmrzali (absorpcija vode pod 0,5 odstotka), barvno in svetlobno obstojne. Predhodna ali nadaljnja obdelava plošč ni potrebna. Zaradi odpornosti proti zdrsu (R11 A+B+C) so terasne plošče primerne tudi za vlažna območja, kot so tuši ali bazeni. Podjetje Karle & Rubner ponuja na en dekor plošče 40 različnih poslikav, posledica tega so pestri in naravni vzorci polaganja. Pri polaganju je možen velik razmik podkonstrukcije v širini 60 cm, največja toleranca je le 0,3 mm, vsi robovi plošč so izravnani.

Želite položiti stranki plošče in deske hkrati?

Z inovativnem sistemom Clip podjetja Karle & Rubner to ni več problem. Zaradi tirnic je površina ravna, zato se je mogoče izogniti robnikom. S ploskimi tirnicami Isostep je polaganje plošč tudi pri majhni namestitveni višini 49 mm noben problem, npr. pri obnovi balkona ali na že obstoječo podlago.

SPLETNI KATALOG: Več informaciji o izdelkih najdete tukaj.

( )