Vsi Impulz

Trden oprijem!

© Knipex

#IMPULZ | Podjete Knipex razvija in izdeluje klešče za profesionalne uporabnike po vsem svetu. Družinsko podjetje Knipex že 135 let s približno 1000 zaposlenimi v Wuppertal-Cronenbergu proizvede več kot 45.000 klešč na dan.

Vedno boljše klešče-to je vodilno načelo, ki ga želi podjetje Knipex vsekakor uresničiti in temu posveča vso svojo usposobljenost in ustvarjalnost. Ne želijo se zadovoljiti z običajnimi rešitvami, zato njihovi strokovnjaki nenehno razvijajo nove in izboljšane modele, ki olajšajo delo. Tako nastajajo tudi nekonvencionalne rešitve, ki postavljajo nove standarde v panogi. Le nekaj novosti: novi načini prenosa moči, lažja in hitrejša uporaba, povezava različnih funkcij v enem orodju in domiselne rešitve za posebno uporabo. Uporabniki prihranijo tako na moči kot tudi na času pri uporabi orodja in dosežejo boljše delovne rezultate z manj truda. Poleg novih modelov se tudi stari modeli klešč vseskozi razvijajo, predelujejo. Tako se izboljšujejo njihove funkcije, ergonomija in podaljšuje življenjska doba.

Najvišje zahteve

Kupci lahko od klešč in obremenitev Knipex pričakujete več. Začne se pri materialu. Ker so klešče izdelane za različne vrste uporabe in obremenitev, se glede na namen, pri izdelavi klešč uporabljajo posebej izbrane in legirane jeklene litine. Te zagotavljajo dobro rezanje v zelo trde žice, prelomno trdnost tudi pri velikih vrtilnih momentih oziroma dobro zaščito pred rjavenjem. Predstavljamo tri vrste klešč za posebno uporabo.

SPLETNI KATALOG:  več informacij o papagajkah

SPLETNI KATALOG:  več informacij o elektro kleščah

SPLETNI KATALOG:  več informacij o vijačnih kleščah

( )