Vsi Vsi Impulz

Naj bo svetloba

S posebno osvetljavo Siro lahko ustvarite posebno vzdušje v spalnici kot tudi v dnevni sobi. © Siro

#IMPULZ | Ko se zunaj prej stemni in preživljamo več časa v zaprtih prostorih igra osvetlitev našega doma veliko vlogo. Znamka Siro navdušuje s svojim izborom svetil, kjer boste našli nove vtičnice, LED-svetilke in LED-trakove. Svetloba ne ustvarja samo razpoloženja, ampak tudi vpliva na naše počutje. Naj vas navdihne novi izbor svetil serije Siro, ki jih boste našli v našem katalogu »Möbel Design Licht 2021«!

Zimski dnevi so kot naša duša. Včasih žalostni in težki, včasih pa sončni in svetli. No, vsaj kar se tiče osvetljave vašega doma lahko vzamete stvari v svoje roke: nove svetilke Siro so že pripravljene na priklop in so zato uporabniku prijazne ter združljive s številnimi drugimi izdelki. Z novimi LED-svetilkami in LED-trakovi ter ujemajočimi se senzorji z baterijami in daljinci, predstavlja podjetje Siro sistem, ki je popolnoma usklajen.

Priključite in končali ste

Inovativni LED-trakovi Siro-Flexline v DUO ali RGB izvedbi, novi daljinci z zelo majhnimi, kompaktnimi in zmogljivimi sprejemniki so le nekateri od izbranih izdelkov novega asortimenta svetil Siro. S SL-DUO lahko nastavite osvetlitev od hladno bele do toplo bele. S SL-RGB pa je možna individualna nastavitev barve svetlobe ali barvnega zaporedja. Sistem je mogoče naknadno vgradit v vse obstoječe napeljave, posamezne barve svetlobe pa je možno tudi zatemniti. Vgradnja je preprosta, poljubno število sprejemnikov je mogoče povezati z enim krmilnikom. Na en sprejemnik pa lahko hkrati priključite do osem krmilnikov.

V hladnih zimskih dneh potopite svojo dnevno sobo ali spalnico v prijetno toplo belo svetlobo. Nevtralno belo svetlobo vam priporočamo, ko delate, se igrate z otroki, kuhate ali zabavate goste. Hladno bela svetloba pa poveča sposobnost koncentracije in zmogljivost.

Spletni katalog: svetila Siro

MDL katalog 2021Möbelbeschläge, Design, Licht

( )