Vsi Praksa

Sveže lakirano

Ferdinand Pertiller vidi največjo prednost izdelkov WOCA v kobinaciji s svetovanjem. © SCH/J.Krimbacher

#PRAKSA | Lesena tla dajejo prostoru občutek topline. Toda le pravilna nega naredi, da je prostor prava paša za oči. Opremljevalec notranjih prostorov Ferdinand Pertiller iz Eugendorfa se zanaša na negovalni program podjetja WOCA.

Ferdinand Pertiller, ki je izučen tapetnik, si je zgradil kariero v Salzburgu. Specializiral se je za opremljanje prostorov z lokalnimi izdelki, deluje pa tudi kot polagalec talnih oblog. Ferdinand Pertiller: »Nam je pomembno, da smo strankam na voljo z vrhunskimi nasveti in kakovostno izdelavo. Naša glavna prednostna naloga sta kakovost in pravilno svetovanje!«

Zato se v družinskem podjetju, kjer delata tudi žena Sabine in sin Philipp, držijo najpomembnejšega načela kakovost negovalnih sredstev za talne obloge je najpomembnejša. Salzburžan se tukaj zanaša na izdelke WOCA. Pertiller: »Izdelke uporabljam na novo brušenih tleh in lesenih tleh. Na eni strani, ker so cenovno ugodni, po drugi strani pa preprosti za uporabo.

TOP storitev

V našem članku je Ferdinand Pertiller obdelal parket z belim oljem in lakom Master TS-2K. Dvokomponentni lak na vodni osnovi, ki je bil posebej razvit za objekte, športne površine in večnamenske dvorane z visokimi obremenitvami. Za lak je značilna učinkovita zaščita, izjemna obstojnost in posebna obstojnost na praske, obrabo in sledi čevljev.

Ferdinand Pertiller vidi največjo prednost v izdelkih WOCA ravno v svetovanju: »Čudovito je, da vam je pri WOCA vedno na voljo tehnik, ki vam bo pomagal pri morebitnih vprašanjih. Tako strokovnega svetovanja pri tekmecih ne boste našli.«

Spletni katalog: Laki WOCA

Dodatna povezava www.pertiller.at

( )