Vsi Vpogled

Virtualno položite nove talne obloge

S pametnim telefonom skenirajte QR-kodo – prišli boste direktno do programa » Raumplaner-oblikovanje tal. © Foto: SCH / Schmidinger

#VPOGLED | Tla dajejo prostoru značaj. Glede na barvo, površino in otip tal se ustvarijo različni pogledi na prostor. Zato je odločitev za prave talne obloge zelo pomembna. Poleg tega si ljudje včasih težko predstavljajo talne obloge, ki so jih izbrali, kako dejansko bodo izgledale položene. Zdaj vam bo lažje: z načrtovalcem za talne obloge, boste lahko virtualno položili in vizualizirali talne obloge le v treh sekundah.

Trenutno je na voljo približno 50 različnih kakovostnih blagovnih znamk talnih oblog in ponudba se nenehno širi. Program »oblikovanje tal« samodejno prepozna ustrezno površino in natančno položi talno oblogo, upoštevajoč lego stolov, rastlin ali drugega pohištva v prostoru. Progam obdrži prvotno svetlobo in sence, ki so na sliki, zato delujejo tla resnična. Tako deluje program: z izbrano talno oblogo na telefon naložite sliko prostora/slikajte prostor/tla, izberite talno oblogo in preizkusite, oglejte si prostor/tla z novo talno oblogo, izberite najljubšo talno oblogo.

Svetovanje z vizualno podporo

Neposredno pri kupcu: polaganje talne obloge s pametnim telefonom

Imate svetovanje pri vaši stranki? Izmenjujejo se ideje, razpravlja se o idejah in zahtevah. Kako velik je prostor? Kateri slog opremljanja je predviden oziroma kakšno vzdušje želite v prostoru? V roke vzamete pametni telefon, fotografirajte prostor in preko povezave dostopite do programa »Raumplaner-oblikovanje tal«. Zdaj lahko stranka direktno vidi na pametnemu telefonu, kako različne talne obloge spremenijo prostor. Ko izberete talno oblogo lahko ustvarite PDF-dokument z vsemi pomembnimi podatki.

Nasvet: skenirajte OR-kodo (kodo najdete na zgornji sliki) in shranite povezavo do načrtovalca prostora na vaš pameten telefon. 

Neposredna povezava do programa »Raumplaner-oblikovanje tal« 

V svojem razstavnem salonu: polaganje talnih oblog s telefonom

K vam pride stranka, ki se želi seznaniti o trenutnih trendih talnih oblog. Stranka naj vam pošlje sliko prostora. Med svetovanjem pojdite na spletno stran webshop.schachermayer.com v partner portal, kjer boste našli aplikacijo »Raumplaner (oblikovanje tal)«. Aplikacija trenutno še ne deluje na slovenski spletni strani podjetja Schachermayer. V Sloveniji si lahko pomagate s QR-kodo, ki jo boste našli ob zgornji sliki. Kliknite na izbor talnih oblog, kjer boste našli preko 50 različnih vrst talnih oblog in prepustite se navdušiti nad različnim dekorjem in površinami. Od naravnih/oljenih hrastovih tal, do tal iz jesena z lakirano površino, do svetlih talnih oblog iz javorja-neposredno polaganje parketa, talnih oblog, vinila. Tako lahko stranka takoj vidi, kako bo prostor izgledal z novimi talnimi oblogami.

Nasvet: z iskalnim izrazom »Raumplaner« lahko dostopate v spletnem katalogu na spletni strani www.schachermayer.at  do vseh vrst talnih oblog, ki so na voljo tudi za aplikacijo »Raumplaner-oblikovanje tal«

Povezava do »Raumplaner«.

Ste odkrili talne obloge, ki so vam všeč? Vizualizirajte jih.

Vaša stranka ve, kaj želi. Stranka se je že odločila za talne obloge in vi se ravno nahajate v partner portalu. Pojdite na zavihek »Raumplaner«, v filter vnesite številko artikla ali izraz in prikazala se vam bo izbrana talna obloga. S pomočjo naložene fotografije prostora lahko talno oblogo. takoj vizualizirate.

Neposredno na spletni katalog.

Prednosti

  • Samodejno polaganje talne obloge le v treh sekundah. Vizualno polaganje talne obloge s skoraj vsako sliko prostora.
  • Realna slika – pravilna, lažja odločitev.
  • Široka paleta različnih znamk talnih oblog/parketa/vinilnih oblog.
  • S klikom lahko spremenite smer polaganja talnih oblog.
  • Več možnosti filtriranja.
  • PDF-dokument z vsemi pomembnimi podatki o izbrani talni oblogi.
( )