Vsi Vsi Impulz

NOVO: Fischer DuoSeal: rešitev z nagrado

Ne glede na to, ali gre za obložene površine v kopalnici, wellness centrih ali kuhinjah, s sistemom Fischer DuoSeal lahko dodatke za kopalnico, kopalniške in kuhinjske armature, police in druge dodatke vodotesno in varno pritrdite. Sistem je primeren tako za zasebne, javne in industrijske mokre prostore. © Fischer Group

#IMPULZ | Z vložkom DuoSeal podjetje Fischer uvaja na trg inovativen vložek iz umetne mase, ki omogoča varno pritrditev na mokrih površinah in istočasno zatesni izvrtino. To vodovodarjem, samostojnim mojstrom in ostalim uporabnikom olajša in pospeši montažo. Vložek DuoSeal omogoča tesneje na mokrih površinah na podlagi DIN 18534 in ETAG.

Ne glede na to, ali gre za obložene površine v kopalnici, wellness centrih ali kuhinjah, s sistemom Fischer DuoSeal lahko dodatke za kopalnico, kopalniške in kuhinjske armature, police in druge dodatke vodotesno in varno pritrdite. Sistem je primeren tako za zasebne, javne in industrijske mokre prostore. Z eno pritrditvijo uporabniki dosežejo dvoje: trajno varno pritrditev predmeta in zanesljivo tesnjenje na mokri površini. Zato ta pritrdilna inovacija preprečuje poškodbe in plesen, ki jo lahko povzroči vlaga za steno.

Inovacija in kreativne rešitve

Kdor ne verjame, da je možno zidni vložek še izboljšati, se moti. Leta 2015 je podjetje Fischer z razvojem dvokomponentnega vložka DuaPower dokazalo, da ga je mogoče. Danes družino DuoLine, ki je prijela zlato priznanje German Brand Award, sestavljajo štirje vložki, ki zaradi svoje oblike izstopajo v svetu pritrdil, tako s tehničnega, kot vizualnega vidika. Njihova oblika hkrati izraža večkomponentno tehnologijo vložkov Fischer DuoLine: inteligentna kombinacija materialov poveča funkcionalnost, zmogljivost, korist in udobje pri montaži. Idealna kombinacija vzdržnosti in varnosti.

Široka uporaba

Vložek s široko uporabo, npr. za kopalnice, kuhinje, wellness prostore, javne in industrijske mokre površine, kot so garderobe v bazenih in športnih dvoranah in še veliko več. Vložek DuoSeal in pripadajoč vijak se lahko prvič uporabljata za vodoodporno tesnjenje izvrtin na mokrih površinah, brez silikona ali druge tesnilne mase. Sistemska rešitev tako lahko poenostavi in pospeši pritrjevanje na mokrih površinah in tako zmanjša stroške za material in prihrani na času. Rešitev še dodatno poveča varnost: medtem ko je treba silikon približno vsakih pet let obnoviti in zato ne ustreza veljavnim standardom za tesnjenje, vložek DuoSeal trajno tesni.


SPLETNI KATALOG: Fischer Duoseal

( )