Vsi Vsi Impulz

Oaze miru s pomočjo drsnih vrat

Tudi z dodatnimi tesnili sistem premika vrata, težka do 100 kg, preprosto in tiho. © Hawa Sliding Solutions AG

#IMPULZ | Tudi drsna vrata zdaj zagotavljajo dobro zvočno izolacijo. Inovativna razširitev sistema Hawa Junior Acoustics združuje prostorsko varčnost drsnih vrat z zelo učinkovito zvočno izolacijo med prostori – do 41 dB. Genialen izum iz podjetja Hawa je razširil možnost uporabe drsnih vrat s sistemi Hawa Junior 100 in omogočil več svobode za učinkovito, prilagodljivo in udobno uporabo prostorov.

Celotno optimizirano tesnjenje znatno zmanjša prenos zvoka iz prostora v prostor. Pred vrati pa pušča tudi nezaželeno svetlobo, prepih in vonjave. Zahvaljujoč vgradni, skriti tehniki je tako doseženo večje udobje brez estetskih kompromisov v puristični obliki. Upravljanje je tako izjemno preprosto, s sistemom Hawa SoftStop pa je tudi zapiranje vrat tiho in nežno. Sistem Hawa Junior Acoustics podpira predstenske in žepne konstrukcije za visoke prostore. Montaža je preprosta. Uporablja se lahko v standardnih vratni krilih. Sistem lahko vgradite in prilagodite tudi že, ko so vrata montirana.

Več zasebnosti v vsakdanjem življenju

Sistem Hawa Junior Acoustics ustreza novodobnemu duhu časa. S pomočjo sistema se ustvarjajo dodatne oaze miru, ki zagotavljajo boljšo kakovost življenja. Kako pomembni so takšni prostori, vedo vsi, ki so dlje časa delali doma. Skupno življenje v tem primeru ni bilo preprosto. Zaradi vse večjega pomena domačih pisarn (predvsem v času koronavirusa) in trenda zgoščene gradnje z majhnimi bivalnimi prostori vedno več ljudi biva skupaj na vedno manjših površinah. Zato ni čudno, da je potreba, da se ljudje lahko umaknejo v miren kotiček, vedno večja.

Nova rešitev za vrata v trenutku spremeni dnevno sobo v sobo za sprostitev in obratno, po potrebi loči kuhinjo z vsemi njenimi vonjavami od dnevnih in delovnih prostorov ter v določenih primerih prepreči izhajanje pare in vlage iz prostora.

Hawa Junior Acoustics tako kombinira prostorsko varčno, prilagodljivo obliko prostora in elegantno obliko drsnih vrat z možnostjo ustvarjanja prostora za sprostitev in večjo zasebnost.

VEČ INFORMACIJ V SPLETNEM KATALOGU

( )