Vsi Impulz

Postavitev domače pisarne

Podjetje Schachermayer ponuja široko paleto idej za opremo vaše domače pisarne. © Triaflex

#IMPULZ | V prejšnjem letu je naš poslovni vsakdanjik močno zaznamovala beseda »Homeoffice (domača pisarna)«. Na tisoče zaposlenih je moralo svoje pisarne in delo iz podjetji preseliti v svoje štiri stene. Toda tudi tukaj velja: delovno ozračje vpliva na rezultat. Zato mora biti tudi domača pisarna ergonomsko, praktično in stilsko urejena. Zato imamo za vas ne samo veliko nasvetov kako urediti vašo domačo pisarno, ampak tudi v našem spletnem katalogu velik izbor izdelkov za vašo domačo pisarno.

 

Leto 2020 je pandemija v mnogih primerih preusmerila naše delo iz pisarn v domače pisarne »Homeoffice«. Vendar naša stanovanja niso bila pripravljena na vse zahteve, ki naj bi bile izpolnjene za učinkovito delo od doma: sedenje na klopi za jedilno mizo je povzročilo bolečine v križu, manjkale so potrebne vtičnice, pripomočkov kot so mape za dokumentacijo, prostor za shranjevanje ali ustrezna osvetlitev delovnega mesta. To ni ne tič ne miš, ne prijeten dom, ne neko organizirano delovno mesto. Pa vendar ni potrebno, da je tako. Uredite si svojo domačo pisarno po vaših željah. Saj, ne le v času pandemije, ampak tudi drugače preživite veliko časa na svojem drugem delovnem mestu. V našem spletnem katalogu boste našli široko paleto pisarniškega pohištva, višinsko nastavljive mize, pisarniške stole, sisteme za shranjevanje in police, pa tudi vtičnice ali induktivne polnilne postaje za telefone. 

 

Kaj potrebujemo za prijetno domače delovno okolje?


• Popolno bi bilo, če imate ločen prostor, lahko uporabite tudi nišo, prostor ob oknu ali kakšen kot. Za domačo pisarno pa ni priporočena uporaba jedilne mize, klubske mizice ali kuhinjskega bara. 
• Delovno mesto se mora prilagajati vašemu slogu. Vi določite v kakšno in v kakšnem slogu boste imeli delovno mizo.
• Miza je alfa in omega vsega. Bodite pozorni na ergonomijo, slog, uporabnost mize in pametno izberite prostor, kjer bo stala vaša delovna miza. 
• Primerna svetilka za primerno osvetlitev prostora. Če lahko, si opremite svoj delovni prostor z naravno dnevno svetlobo, najbolje ob oknu ali balkonskih vratih. Primerne namizne svetilke najdete v našem spletnem katalogu. 
• Kreativni duh potrebuje prostor in dovolj prostora za shranjevanje: sistemi s predali in policami pomagajo pri organizaciji dokumentov, prav tako košare in odlagalne površine. 
• Tehnični triki, kot so inovativne polnilne postaje ali skrite vtičnice vam olajšajo delo. 
• Dekoracija je dovoljena. Nekaj zelenega, najljubša kavna skodelica ali slika vaših najdražjih bo polepšala vaši domačo pisarno. 


Mizno podnožje

Ergonomija na delovnem mestu je bistven faktor v vaši domači pisarni. Pravilno telesno držo, ko sedite, dosežete le, če si delovno višino in višino sedenja lahko individualno prilagodite vaši telesni višini. Idealne za to so mize Hettich, ki so elektronsko višinsko nastavljive. Naš namig za pravilno višino pisalne mize: usedite se za pisalno mizo, naslonite se nazaj, noge postavite pod kot 90 stopinj in položite podlahti na mizo, zgornji del rok sprostite, da rahlo visi. Vaše roke se morajo dotikati tipkovnice računalnika. Vaši komolci na notranji strani morajo biti pod pravim kotom, če ne, prilagodite višino mize.
Vtični elementi
V domači pisarni pogosto primanjkuje dveh stvari: prostora in vtičnic. Sistem vtičnic EVOline, ponujajo idealno rešitev za oboje. Vtičnica Dock Square vsebuje v enem samem elementu vse najpomembnejše priključke, kot so napajalni priključki, multimedijski priključki in podatkovni priključki, ki jih potrebujete za vašo pisalni mizo. Vtičnico/element je mogoče preprosto namestiti na vsako gladko površino s pomočjo lepilnega traku. Vtičnico Dock Square lahko sestavite individualno glede na vaše zahteve: lahko dodate mednarodne vtičnice, podatkovne, multimedijske in zaščitne module, kot tudi stikala in tipke. Potrebne module lahko preprosto prilagodite in sami zamenjate, lahko tudi pozneje.

Pisarniški stol


Znano je, da dolgo sedenje ni zdravo. Če boste varčevali pri pisarniškem stolu za vašo domačo pisarno se vam bo dvojno maščevalo: rezultat bodo boleče mišice in glavoboli. Ergonomski pisarniški stol Triaflex je rešitev za vaše probleme: zaradi različnih mehanizmov se stol odziva na različne impulze gibanja uporabnika, individualno se prilagodi na vsako telesno držo, ki jo sprejme skozi dan. Tako ostanete v gibanju skozi cel dan, tudi ko sedite. V naši ponudbi boste našli klasične pisarniške stole, kot tudi pisarniške stole brez naslonjala: ravnotežje medenice se samodejno odzove na kakršno koli spremembo težišča telesa in tako omogoči trajno in s telesom sinhrono nastavitev sedeža in naslonjala.

Polnilna postaja za telefon


Brezžične polnilne postaje za mobilne telefone niso samo v trendu, ampak tudi zmanjšujejo »kabelsko solato« na delovnem mestu. Prenosni telefon vam za polnjenje ni potrebno priključiti na kabel, ampak ga le položite na induktivno polnilno postajo QI in baterija telefona se začne polniti. Brezžične polnilnike, kot sta Versa in EVOline, je mogoče hitro vgraditi v pohištvo ali mizo. Zvočni signal potrdi začetek polnjenja baterije, modra LED-lučka pa označuje postopek polnjenja. Pogoj za delovanje je, da imate pametni telefon, ki podpira QI-tehnologijo. Poleg tega se brezžične polnilne postaje, zaradi svoje popolne oblike,  popolnoma zlijejo z okolico.
 

SPLETNI KATALOG: Več informaciji o izdelkih

( )