Vsi Vsi Impulz

Siro Lighting: spajkanje je preteklost

Montaža LED-trakov ni bila še nikoli tako preprosta, kot s Siro Special Lighting. © Siro

#IMPULZ | Zapletenost je stvar preteklosti. S posebno osvetljavo Siro postane osvetlitev prostorov otročje lahka. LED-trakovi brez svetlobnih točk, ki jih je mogoče na milimeter natančno odrezati ter s sistemom Express LED Connection popolnoma prepričajo.

Zamudno spajkanje, zapletene konstrukcije, uporabne samo za strokovnjake – vse to je stvar preteklosti. Montaža LED-trakov namreč še nikoli ni bila tako preprosta, kot s sistemom Siro Special Lighting.

Brez večjega napora

LED-trakove brez svetlobnih točk s tehnologijo Chip on Board (COB), lahko na milimeter natančno razrežete na želene mere in jih med seboj povežete. Brez večjega napora se trakovi povežejo med seboj, s pomočjo za to namenjenih klešč. Za to je zaslužen inovativen in zanesljiv sistem Express LED Connection podjetja Siro Special Lighting, s katerim je mogoče vse osem milimetrov široke Siro Mono LED-trakove priključiti v nekaj sekundah. Rezultat se vidi. Edinstveni Siro Mono2C-trak ima dve različni barvi svetlobe: vi odločate, ali vam je ljubša toplo bela (3000 K) ali nevtralno bela (4000 K) barva svetlobe in tako trak ustrezno priključite z leve in desne strani.

Popolnoma zatesnjeno

S silikonskim profilom FlipLens za le tri milimetrov širok LED-trak Siro LED Wire, lahko popolnoma zatesnite robove utora in izbirate med dvema kotoma osvetlitve – prozornim ali opalnim lomom osvetlitve. Naši prodajni svetovalci vam bodo z veseljem svetovali.


SPLETNI KATALOG: Siro Lightning

( )