Vsi Vsi Impulz

Siro: s svetlobno hitrostjo

Siro ustvarja hitre in preproste rešitve s 24 V LED-svetlobnim sistemom, ki je že pripravljen za uporabo. © Siro

#IMPULZ | Svetloba osvetljuje naš vsakdanjik in je že davno postala več kot samo razsvetljava. Svetloba ustvarja ambient, daje prostoru edinstven značaj in ustvarja prostor, v kateremu se radi zadržujemo. Kljub temu se mnogi bojijo svetlobne preureditve v svojih domovih, pisarnah ali hotelih. In vendar je rešitev tako blizu ter hitro in preprosto izvedljiva: v tem primeru vam lahko pomaga podjetje Siro.

Siro je že več kot 70 let priznani proizvajalec okovja za pohištvo in že nekaj let ustvarja hitre in preproste rešitve s 24 V LED-svetlobnimi sistemi, ki so že pripravljeni za uporabo, v čudovitih oblikah ter s krasno estetiko. Podjetje Siro nudi individualne rešitve za izdelovalce, mizarje, izdelovalce savn, hotelirje in industrijo. 90 odstotkov vsega pohištva lahko prikažete v najboljši luči z izdelki podjetja Siro, ki je hitro in preprosto. Radijski brezžični baterijski senzorji in upravljanje con so zaradi svoje kompaktne oblike kot nalašč namenjeni za to. Upravljalniki con omogočajo upravljanje do štiri Mono ali dveh Duo sprejemnikov s funkcijo zatemnitve ali dodatno v primeru sprejemnika Duo spreminjanje barvne temperature.

Igra barv

Razpoloženje se lahko spreminja; poleti si želimo kričečih in svetlih, pozimi pa bolj prijetnih in diskretnih barv. Z izdelki Siro osvetlitev prostora določi kupec. Ponudba LED-trakov, enobarvni Mono, barvno spreminjajoči Duo ali RGB-svetloba vas bodo prepričali z inovativnostjo in vsestransko uporabo. Pri izbiri modelov lahko prepustite domišljiji prosto pot: ali s serijo COB z ravno vgradnjo in brezhibno svetlobo ali s serijo XXL za dolge osvetlitve do 30 metrov brez zmanjšanja svetilne moči z enostranskim priključkom na napajanje, ali pa celo s Spoti ali serijo Flexline, opremljeno s šest milimetrskim širokim silikonskim LED-profilom, ki pri vgradnji v pohištvo navdušuje s svojo eleganco. Ne glede na to, ali gre za čudovit barvni spekter serije Diamond ali cenovno ugodnejšo in energetsko učinkovito serijo GT High Efficiency – z znamko Siro boste zagotovo predstavljeni v najboljši luči.

SPLETNI KATALOG: Siro­

( )