Vsi Vsi Impulz

Vseznalec za kuhinjski otok

Modularni sistem Kiss vam ponuja veliko možnosti za nadgradnjo. © Strate

#IMPULZ | Odprte kuhinje postajajo vse bolj priljubljene, meja med kuhinjo in dnevnim prostorom pa vedno bolj izginja. Zato kuhinjski otoki postajajo večnamenske odlagalne površine: sistemi kuhinjskih otokov Kiss und Conect – novo pri podjetju Schachermayer nudijo pomoč s številnimi triki v kuhinji.

 

Hočete kuhati, vendar nočete vse popacati. Ali želite prebrati recepte s tablice, vendar je ne želite pri tem držati v rokah, in mimogrede bi želeli napolniti še vaš mobilni telefon, ne da bi bilo vse mastno? Kuhinjski otoki že davno niso več samo prostor, kjer se zbiramo, ampak so postali tudi odlagalne površine. Tukaj se ne čarajo samo kulinarične dobrote, ampak otoke dekoriramo tudi z rožami ali pa samo preprosto opazujemo, kako se kuha, le špricati ne sme nič.

 

Kuhati, ne špricati

Stilsko kompaktna rešitev vse v enem Kiss je rešitev za vaš kuhinjski otok. To je pravi vseznalec: zaščita pred škropljenjem, pa tudi odlagalna površina za kuhalnico, tablico ali rola papirja. Poleg tega je sistem Kiss opremljen z zatemnitveno osvetlitvijo, pri kateri lahko za pravo vzdušje pri kuhanju nastavite barvo svetlobe. Za ljubitelje diskretnega pa je idealna zaščita pred škropljenjem Connect nemškega proizvajalca okovja Strate idealna.

 

Diskretno in digitalno

Z vgrajenimi vtičnicami in številnimi USB-priključki lahko vaš kuhinjski otok digitalno nadgradite in hkrati zaščitite pred škropljenjem olja. Ta konzola v diskretno črni barvi namreč poskrbi za optimalne povezave s priljubljenimi kuhinjskimi pripomočki.

SPLETNI KATALOG: več informacij o izdelku

 

( )